Aanmelden Ik heb een account Mijn account creëren
Menu
Mis nooit nog wat!
Schrijf u in en stel uw persoonlijke TV Gids samen
image name
The Walking Dead: de laatste afleveringen van seizoen 11 zijn beschikbaar in de Starsectie van Disney+

De mythische horrorserie The Walking Dead blijft zijn miljoenen fans in spanning houden.

image name
The Kardashians: na een succesvol eerste seizoen verrijkt seizoen 2 nu ook de catalogus van Disney+

Van de scheiding van Kim Kardashian en Kayne West tot de défilés van de zusjes Jenner … vind jij het leven van de Kardashian-Jenner clan ook zo fascinerend?

image name
The Old Man: de Disney-serie gebaseerd op het werk van Thomas Perry

Zoals je wellicht al gemerkt hebt, is de literatuur een onuitputtelijke bron van inspiratie voor de film. Dat blijkt eens te meer uit de serie ‘The Old Man’, naar de gelijknamige roman van de Amerikaanse schrijver Thomas Perry.

image name
Pinocchio: de klassieker uit 1940 in een live-action jasje

De tekenfilm Pinocchio is een klassieker onder de Disney-tekenfilms. 82 jaar na de eerste release komt regisseur Robert Zemeckis met een gedurfde, gemoderniseerde live-action versie. Ontdek ze nu op Disney+!

image name
Andor: de nieuwe Star Wars-serie verkent de periode voor Rogue One

Genoten van The Mandalorian, The Book of Boba Fett en Obi-Wan Kenobi? Dan hebben we goed nieuws voor je. Het Disney+ streamingplatform verwelkomt nog een spannende Star Wars-serie.

image name
She-Hulk: Attorney at Law en ijzersterke superheldin

Na WandaVision en Ms. Marvel, is de beroemde franchise duidelijk nog niet klaar met de lancering van nieuwe superheldinnen op het scherm.

image name
‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’: duik in het horror & fantasy universum van Sam Raimi

In 2022 graaft Disney+ verder in het rijke filmische universum van Marvel Studios. Nadat de eerste Doctor Strange-film uitkwam in 2016, kunnen de fans van de franchise zich verheugen op een nieuwe ontmoeting met dit complexe en mysterieuze personage. Kijk

image name
Pistol: een mooie hulde aan de mythische Sex Pistols

Sinds enkele jaren zitten biopics in de lift en dat heeft het streamingplatform Disney+ goed begrepen. Dat blijkt eens te meer uit ‘Pistol’, een reeks die een eerbetoon wil zijn aan de controversiële maar mythische punkband de Sex Pistols. Afspraak op Dis