image name
The Kardashians: de beroemdste familie van de Verenigde Staten is terug in een geheel nieuwe serie

Ben je fan van reality, glitter en glamour? Dan kan je bij Disney+ je hart ophalen!

image name
Ice Age: Scrat Tales: de eekhoorn van Ice Age is eindelijk de held van een hilarische serie

Sinds 2022 heeft de animatiegigant de beroemde franchise in beheer en natuurlijk hebben ze grote plannen. Na de release van de zesde film die eerder dit jaar uitkwam op Disney+, worden alle fans nu verwend met de allereerste serie in het Ice Age-universum

image name
Moon Knight: de nieuwste serie van de Marvel-studio’s is beschikbaar op Disney+

De Marvel-franchise heeft haar volledige potentieel nog lang niet bereikt. In haar nieuwste serie die Moon Knight werd gedoopt, maakt het grote publiek kennis met een origineel personage dat even opwindend als complex is.

image name
Turning Red: de nieuwste film van Disney en Pixar neemt ons mee (terug) naar onze puberteit

Na haar kortfilm Bao die op de Oscars® in de prijzen viel, pakt Domee Shi nu uit met haar eerste langspeelfilm. Turning Red is niet alleen hilarisch, ontroerend en verhelderend, het is misschien wel DE animatiefilm van het jaar.

image name
The Walking Dead, de cult horrorserie die ons blijft verrassen

The Walking Dead was een enorm succes in het vorige decennium en veroverde de harten van vele fans over de hele wereld. De serie liep elf seizoenen en werd uitgezonden in 125 landen.

image name
Pam & Tommy: terugblik op het meest sexy sterrenstel uit de jaren ’90

Vandaag zijn uitgelekte sekstapes van beroemdheden misschien schering en inslag, maar toch gaat het om een betrekkelijk recent verschijnsel. In 1995 ontdekte het grote publiek voor het eerst zo’n gestolen video: die van Pamela Anderson en Tommy Lee.

image name
‘The Book of Boba Fett’: Disney+ zet zijn verkenningstocht van het Star Wars-universum voort

Al bijna 45 jaar fascineert de Star Wars-saga wereldwijd miljoenen fans. Na het enorme succes van ‘The Mandalorian’ onthultde Disney+ net voor de jaarwisseling The Book of Boba Fett.

image name
Eternals: nu op Disney+

Met ‘Eternals’ tekent Marvel Studios zijn 26ste langspeelfilm, en waarschijnlijk de eerste auteursfilm in het Marvel-universum.