Aanmelden Ik heb een account Mijn account creëren
Menu
Mis nooit nog wat!
Schrijf u in en stel uw persoonlijke TV Gids samen
image name
The Little Mermaid: prachtige live action versie van de klassieker uit 1989 nu te bekijken op Disney+

Na The Lion King, Beauty and the Beast en Pinocchio krijgt nu ook het beroemde verhaal van The Little Mermaid een nieuw, modern jasje.

image name
Ahsoka: de nieuwe Star Wars-serie brengt hulde aan een straffe heldin

Jaar na jaar breidt het Star Wars-universum uit en daar kunnen de miljoenen fans alleen maar blij om zijn. Deze keer is het de beurt aan de voormalige Jedi Knight Ahsoka Tano om ons mee te nemen door het sterrenstelsel.

image name
Secret Invasion: de spionagethriller van Marvel nu te streamen op Disney+

Dat het universum van Marvel eindeloos boeiend is en blijft, weten de fans natuurlijk al. Gelukkig voor hen blijft het groeien en uitbreiden.

image name
‘Avatar: The Way of Water’: Disney+ neemt je mee voor een nieuw avontuur op Pandora

Met zijn adembenemende decors en speciale effecten hield de eerste film van James Cameron al meteen miljoenen kijkers over de hele wereld in zijn ban. Dertien jaar later begint het tweede luik van de saga aan een soortgelijke zegetocht.

image name
A Small Light: de nieuwe serie van National Geographic, nu op Disney+

TV is een uitstekend kanaal om donkere tijden in beeld te brengen en ons te herinneren aan gebeurtenissen die nooit vergeten mogen worden. Dat is precies wat A Small Light doet.

image name
Peter Pan & Wendy: een grote klassieker in een nieuw live-action jasje

Hoeveel generaties zijn al opgegroeid met de tekenfilms van Disney? Ook vandaag nog zetten deze meesterwerken miljoenen kinderen overal ter wereld aan het dromen.

image name
Het nieuwe seizoen van ‘Star Wars: The Mandalorian’ exclusief op Disney+

Na maanden wachten kunnen de fans van het Star Wars-universum eindelijk opnieuw smullen van de fantastische intriges en emoties van de serie.

image name
‘Black Panther: Wakanda Forever’, de parel van de Marvel studio’s nu op Disney+

De release van ‘Black Panther’ (2018) was wereldwijd een groot succes. De mythische superheldenfilm, met in de hoofdrol het betreurde supertalent Chadwick Boseman, deed de fans hopen op een vervolg.