Tot op het Bot: Het Rund

Cote À L'os

Magazine - duiding (België)

Kijk deze vrijdag 9 maart op VIER om 08:20 naar "Tot op het Bot: Het Rund" geproduceerd in België .

De côte à l'os is één van de beste delen van het rund: een sappig stuk met een stukje vet eraan, bereid aan het been, dat betekent extra veel smaak in de mond! Beenhouwer Benny zorgt voor een cote à l'os van topkwaliteit die onze chef in al zijn puurheid klaarmaakt: gegrild in de pan en rustig verder gegaard in de oven. Hierbij maakt Johan nog een sober slaatje en een zelfgemaakte kruidenboter. Zoals de chef het zelf zegt: meer kan je aan een côte à l'os van deze kwaliteit niet toevoegen...

Ik kijk Ik zap

Reclame

Wij zitten op Facebook

Reclame

U vindt al uw tv-zenders terug op Mijn TV-Gids

Tv gids EENTv gids CANVASTv gids VTMTv gids Q2Tv gids VIERTv gids VIJFTv gids VITAYATv gids CAZ