Aanmelden Ik heb een account Mijn account creëren
Menu Momenteel op TV
Mis nooit nog wat!
Schrijf u in en stel uw persoonlijke TV Gids samen

De must-see erotische films op je VOD platforms

De must-see erotische films op je VOD platforms
© skuji / Depositphotos.com

 

Met de opkomst van streaming hebben fans van erotische films nu een ruime keuze om uit te kiezen. Van tijdloze klassiekers tot gewaagde nieuwe releases, platforms zoals Netflix, Amazon Prime Video en HBO Max bieden een gevarieerd aanbod van films die erotiek in al zijn vormen verkennen. Hier is een selectie van opmerkelijke erotische films die beschikbaar zijn op je favoriete streaming platforms.

"365 Dagen'' op Netflix

Deze Poolse film veroorzaakte nogal wat opschudding toen hij werd uitgebracht. "365 Days" volgt het verhaal van Massimo, een lid van de Siciliaanse maffia, en Laura, een verkoopmanager die hij ontvoert en haar een jaar de tijd geeft om verliefd op hem te worden. De film, die bekend staat om zijn expliciete scènes, mengt erotiek met romantische thrillerelementen en biedt een filmervaring die zowel intens als controversieel is.

"Blue Is the Warmest Color'' op Amazon Prime Video

Dit Franse drama, winnaar van de Palme d'Or op het filmfestival van Cannes, onderzoekt de gepassioneerde en gecompliceerde relatie tussen twee jonge vrouwen. Bekend om zijn expliciete seksscènes en ontroerende weergave van liefde en verlangen, is "Blue is the Warmest Color" een diepgaande verkenning van seksuele identiteit en liefde. Deze film is een must voor wie op zoek is naar een aangrijpend en realistisch liefdesverhaal.

"The Handmaiden" op Amazon Prime Video

Deze Zuid-Koreaanse film is geregisseerd door Park Chan-wook en gebaseerd op de roman "Fingersmith" van Sarah Waters. The Handmaiden" staat bekend om zijn artistiek gefilmde erotische scènes en vertelt het complexe en sensuele verhaal van een zwendel in het Korea van de jaren 1930, waarin liefde, verraad en verlangen zich vermengen. De film is een verbluffend visueel kunstwerk dat boeit door het verhaal en de esthetiek.

"Vijftig tinten grijs'' op Netflix

Gebaseerd op de wereldwijde bestseller van E.L. James, is "Fifty Shades of Grey" een waar cultureel fenomeen. De film vertelt het verhaal van de jonge Anastasia Steele die, na een ontmoeting met de verleidelijke maar gekwelde miljardair Christian Grey, wordt meegesleurd in een wereld van erotische verlangens en BDSM-praktijken. De film viel op door de gedurfde weergave van taboeonderwerpen en de provocerende manier van vertellen, terwijl de complexe dynamiek van macht en toestemming in relaties werd verkend.

"After" op Amazon Prime Video

''After" is gebaseerd op de bestseller van Anna Todd en gaat over het leven van Tessa Young, een serieuze en ambitieuze studente die Hardin Scott ontmoet, een rebelse en mysterieuze jongeman. Hun tumultueuze relatie, gekenmerkt door de ontdekking van seksualiteit en de kwellingen van jonge liefde, is boeiend in zijn intensiteit en oprechtheid. De film behandelt thema's als verlangen en persoonlijke transformatie, waardoor hij aantrekkelijk is voor een jongvolwassen publiek.

"Through My Window'' op Netflix

Deze Spaanse film, gebaseerd op de roman van Ariana Godoy, vertelt het verhaal van Raquel, een jong meisje dat geobsedeerd raakt door haar buurman, Ares Hidalgo. "Through My Window'' verkent aantrekkingskracht, obsessie en volwassenwording. De film staat bekend om zijn openhartige weergave van tienerpassie en onbeantwoorde liefde en biedt een verfrissend moderne kijk op erotische romantiek.

Streaming platforms bieden een overvloed aan erotische films die verder gaan dan puur entertainment. Deze films, met hun complexe verhaallijnen en gedurfde weergave van seksualiteit, nodigen kijkers uit om de vele facetten van liefde, verlangen en passie te verkennen. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Verwante artikels

Top 3 films geregisseerd door Steven Spielberg

Top 3 films geregisseerd door Steven Spielberg

Als je aan Hollywoodcinema denkt, is het onmogelijk om niet aan Steven Spielberg te denken. De man die een film nalatenschap heeft gecreëerd die generaties lang zal blijven bestaan.

Lees meer

Christopher Nolan: meester van het filmische plot

Christopher Nolan: meester van het filmische plot

In dit artikel laten we je onze top 3 zien van films geregisseerd door Christopher Nolan die volgens ons hun stempel hebben gedrukt op de filmwereld.

Lees meer

Reclame

Films deze avond
20:35 The Terminal Romantische komedie - 2:25 - Verenigde Staten - 2004 Tv-programma VIJF
20:35 Arrival Sciencefiction - 2:05 - Verenigde Staten - 2016 Tv-programma VTM3
20:35 Banlieue 13 Film - 1:30 - Frankrijk - 2004 Tv-programma VTM4
22:40 Never Back Down: Revolt Midaaddrama - 1:40 - Verenigde Staten - 2021 Tv-programma VTM3
Series deze avond
20:05 Familie Dramatische komedie - 0:35 - België Tv-programma VTM
20:15 Thuis Dramatische komedie - 0:30 - België Tv-programma EEN
23:00 Will & Grace Komedie - 0:30 - Verenigde Staten Tv-programma VIJF
Talkshows & ontspanning
20:00 De Tafel van Gert Debat - 1:15 - België Tv-programma VIER
20:35 De Afspraak Informatief - 0:45 - België Tv-programma CANVAS
20:40 Special Forces Ontspanning - 1:25 - België Tv-programma VTM
20:45 Help, mijn man is een klusser Ontspanning - 1:15 - Nederland Tv-programma VTM2
22:00 Gestrand op Honeymoon Island Ontspanning - 1:10 - België Tv-programma VTM2
22:05 Geubels en de Belgen Ontspanning - 0:45 - België Tv-programma VIER
22:45 Restaurant Misverstand Reportage - 0:52 - België Tv-programma EEN
23:05 Road Wars Ontspanning - 0:55 - Engeland Tv-programma VTM4
Sport
22:15 Extra Time Voetbal - 1:00 - België Tv-programma CANVAS

Reclame