​TV Gids van PLAY MORE Kicks - zondag (02/10/2022)

Het tv-programma van PLAY MORE Kicks vanavond

Play More Kicks in een lineair filmkanaal van Telenet binnen het Play More betaalpakket.

Meer

Reclame

Films deze avond
20:30 Star Trek Sciencefiction - 2:20 - Duitsland - 2009 Tv-programma VTM3
20:35 Twins Komedie - 2:00 - Verenigde Staten - 1988 Tv-programma VTM4
Series deze avond
20:35 FBI: International Misdaad - 0:55 - Verenigde Staten Tv-programma VIJF
21:00 Chantal Misdaad - 0:50 - België Tv-programma EEN
21:30 FBI: International Misdaad - 0:55 - Verenigde Staten Tv-programma VIJF
22:05 Conversations with Friends Drama - 0:45 - Engeland Tv-programma CANVAS
22:50 9-1-1 Drama - 1:00 - Verenigde Staten Tv-programma VTM3
Talkshows & ontspanning
21:05 Ooit Vrij Ontspanning - 1:00 - België Tv-programma VIER
21:10 Frozen Planet Documentaire - 0:55 Tv-programma CANVAS
21:15 Beste Kijkers! Ontspanning - 1:25 - België Tv-programma VTM
21:45 BV Darts Ontspanning - 1:30 - België Tv-programma VTM2
21:50 De Ideale Wereld Magazine - duiding - 0:40 - België Tv-programma EEN
22:05 Het Parket Ontspanning - 1:00 - België Tv-programma VIER
22:35 Top Gear Auto - 1:05 - Engeland Tv-programma VTM4
22:40 Alloo bij de Verkeerspolitie Ontspanning - 1:15 - België Tv-programma VTM
23:15 999: What's Your Emergency? Gezondheid - 1:05 - Engeland Tv-programma VTM2

Reclame

Play More Kicks in een lineair filmkanaal van Telenet binnen het Play More betaalpakket.

Play More bestond oorspronkelijk uit Play More Cinema (met de meest recente films), Play More Series en zes thematische filmkanalen, maar mede door het succes van de VOD, werd het aantal kanalen intussen sterk teruggestroefd tot twee:  Play More Black en Play More Kicks. 

Play More Kicks focust op horrorfilms and fantasy en in de late uren erotiek. Play More Kicks is het vroegere PRIME Action, met spanning, actie en avontuur. Intussen is het profiel van Play More Kicks echter minder scherp, aangezien de zender onlangs het aanbod van Play More Relax/Play More Select opslorpte en focust daarmee niet langer enkel op film met een extra dosis adrenaline zoals actiefilms, thrillers, crime movies, science fiction en westerns, maar voorziet intussen ook zendtijd voor een familiaal aanbod met avonturenfilms, animatiefilms, romantische en andere komedies. De focus ligt op recente films, je vindt er zowel blockbusters als arthouseproducties,  internationale en  Belgische prenten.

Naast dit lineaire filmaanbod biedt het Play More betaalpakket ook een ruim aanbod films on demand en series (lineair en on demand). 

Televisie op aanvraag en uitgesteld kijken mag (wat uiteraard ook kan bij het lineaire aanbod) dan al steeds populairder worden, toch oordeelt Telenet dat ook het lineaire aanbod nog een plek verdient. Het overgrote deel van de Play More abonnees kijkt ook regelmatig nog naar het aanbod op de lineaire kanalen. De lineaire kanalen bieden ook een interessante gidsfunctie om in het brede aanbod het bos door de bomen te zien.

Telenet, van oorsprong telecomoperator en kabelmaatschappij werd opgericht op initieif van de Vlaamse overheid. Bij de aanvang investeerden de Gewestelijke Investeringsmaatschappij Vlaanderen (Gimv), een Amerikaanse media- en telecomgroep US West, een consortium van uitgevers, enkele financiële groepen en de intercommunale kabelmaatschappijen in Telenet nv. Bij de beursgang van Telenet in 2005 verkochten onder meer de Gimv en de intercommunale kabelbedrijven het merendeel van hun aandelen. Ondertussen bezit het Amerikaanse Liberty Global de meerderheid van de aandelen.

Bij de aanvang beperkte de televisieactiviteiten van Telenet zich tot kabeldistributie. Maar intussen is het bedrijf uitgegroeid tot een bredere televisiespeler. Eerst nam Telenet een participatie in De Vijver Media en werd het zo onrechtstreeks actief op vlak van televisieproductie. Dit versterkte zich uiteraard in 2011 toen De Vijver Media de activiteiten van SBS Belgium overnam. In 2018 nam Telenet De Vijver Media helemaal over en sindsdien bezit het bedrijf de zenders VIER, VIJF en ZES en het productiehuis en is het naast de publieke omroep VRT en DPG Media een derde belangrijke speler in het Vlaamse televisieaanbod. 
In 2016 pakte Telenet op Play en Play More uit met de eerste zelf-geproduceerde serie Chaussée d'Amour, later volgde De Dag en Gent-West. In 2018 lanceerde Telent het seizoen van het zeer populaire wtFOCK.

U vindt al uw tv-zenders terug op Mijn TV-Gids

Tv gids EENTv gids CANVASTv gids VTMTv gids VTM2Tv gids VIERTv gids VIJFTv gids VTM3Tv gids VTM4Alle zenders