Aanmelden Ik heb een account Mijn account creëren
Menu
Mis nooit nog wat!
Schrijf u in en stel uw persoonlijke TV Gids samen

​TV Gids van PLAY MORE Kicks - donderdag (23/03/2023)

Het tv-programma van PLAY MORE Kicks vanavond

Play More Kicks in een lineair filmkanaal van Telenet binnen het Play More betaalpakket.

Meer

Reclame

Films deze avond
20:35 A Star Is Born Drama - 2:20 - Verenigde Staten - 2018 Tv-programma VIJF
20:35 Anna Actie - 2:10 - Canada - 2019 Tv-programma VTM3
22:45 Setup Drama - 1:35 - Verenigde Staten - 2011 Tv-programma VTM3
Series deze avond
20:00 Flodder Komedie - 0:35 - Nederland Tv-programma VTM4
22:55 Evil Thriller - 0:50 - Verenigde Staten Tv-programma VIJF
23:30 Stumptown Misdaad - 0:55 - Verenigde Staten Tv-programma VTM4
Talkshows & ontspanning
20:00 De Tafel van Vier Informatief - 1:00 - België Tv-programma VIER
20:35 Eenmaal Andermaal Ontspanning - 1:15 - België Tv-programma VTM
20:35 De Afspraak Informatief - 0:45 - België Tv-programma CANVAS
20:40 1 jaar gratis Spel - 0:50 - België Tv-programma EEN
21:20 Big Oil v the World Documentaire - 0:55 - Engeland - 2022 Tv-programma CANVAS
22:15 Big Brother Ontspanning - 1:00 - België Tv-programma VIER
22:30 Onder de radar Documentaire - 0:45 - België Tv-programma EEN
22:45 Boer zkt vrouw Ontspanning - 1:15 - België Tv-programma VTM
23:40 Can't Pay? We'll Take It Away! Ontspanning - 0:50 - Engeland Tv-programma VTM2
Sport
20:00 Premier League Darts Sport - 3:40 Tv-programma VTM2

Reclame

Play More Kicks in een lineair filmkanaal van Telenet binnen het Play More betaalpakket.

Play More bestond oorspronkelijk uit Play More Cinema (met de meest recente films), Play More Series en zes thematische filmkanalen, maar mede door het succes van de VOD, werd het aantal kanalen intussen sterk teruggestroefd tot twee:  Play More Black en Play More Kicks. 

Play More Kicks focust op horrorfilms and fantasy en in de late uren erotiek. Play More Kicks is het vroegere PRIME Action, met spanning, actie en avontuur. Intussen is het profiel van Play More Kicks echter minder scherp, aangezien de zender onlangs het aanbod van Play More Relax/Play More Select opslorpte en focust daarmee niet langer enkel op film met een extra dosis adrenaline zoals actiefilms, thrillers, crime movies, science fiction en westerns, maar voorziet intussen ook zendtijd voor een familiaal aanbod met avonturenfilms, animatiefilms, romantische en andere komedies. De focus ligt op recente films, je vindt er zowel blockbusters als arthouseproducties,  internationale en  Belgische prenten.

Naast dit lineaire filmaanbod biedt het Play More betaalpakket ook een ruim aanbod films on demand en series (lineair en on demand). 

Televisie op aanvraag en uitgesteld kijken mag (wat uiteraard ook kan bij het lineaire aanbod) dan al steeds populairder worden, toch oordeelt Telenet dat ook het lineaire aanbod nog een plek verdient. Het overgrote deel van de Play More abonnees kijkt ook regelmatig nog naar het aanbod op de lineaire kanalen. De lineaire kanalen bieden ook een interessante gidsfunctie om in het brede aanbod het bos door de bomen te zien.

Telenet, van oorsprong telecomoperator en kabelmaatschappij werd opgericht op initieif van de Vlaamse overheid. Bij de aanvang investeerden de Gewestelijke Investeringsmaatschappij Vlaanderen (Gimv), een Amerikaanse media- en telecomgroep US West, een consortium van uitgevers, enkele financiële groepen en de intercommunale kabelmaatschappijen in Telenet nv. Bij de beursgang van Telenet in 2005 verkochten onder meer de Gimv en de intercommunale kabelbedrijven het merendeel van hun aandelen. Ondertussen bezit het Amerikaanse Liberty Global de meerderheid van de aandelen.

Bij de aanvang beperkte de televisieactiviteiten van Telenet zich tot kabeldistributie. Maar intussen is het bedrijf uitgegroeid tot een bredere televisiespeler. Eerst nam Telenet een participatie in De Vijver Media en werd het zo onrechtstreeks actief op vlak van televisieproductie. Dit versterkte zich uiteraard in 2011 toen De Vijver Media de activiteiten van SBS Belgium overnam. In 2018 nam Telenet De Vijver Media helemaal over en sindsdien bezit het bedrijf de zenders VIER, VIJF en ZES en het productiehuis en is het naast de publieke omroep VRT en DPG Media een derde belangrijke speler in het Vlaamse televisieaanbod. 
In 2016 pakte Telenet op Play en Play More uit met de eerste zelf-geproduceerde serie Chaussée d'Amour, later volgde De Dag en Gent-West. In 2018 lanceerde Telent het seizoen van het zeer populaire wtFOCK.

U vindt al uw tv-zenders terug op Mijn TV-Gids

Tv gids EENTv gids CANVASTv gids VTMTv gids VTM2Tv gids VIERTv gids VIJFTv gids VTM3Tv gids VTM4Alle zenders