Aanmelden Ik heb een account Mijn account creëren
Menu Momenteel op TV
Mis nooit nog wat!
Schrijf u in en stel uw persoonlijke TV Gids samen

Zwoele comeback van Zendaya: "Challengers

Zwoele comeback van Zendaya:
© imagepressagency / Depositphotos.com

Zendaya, een van de meest emblematische figuren van de nieuwe generatie in Hollywood, staat weer in de schijnwerpers met "Challengers", een film die al heel wat stof heeft doen opwaaien. Zendaya staat bekend om haar vermogen om gedurfde rollen te kiezen en onvergetelijke optredens neer te zetten en stelt niet teleur in dit nieuwste opus geregisseerd door Luca Guadagnino.

 

Een complexe en intense rol

 

In "Challengers" speelt Zendaya Tashi Donaldson, een voormalige tennisster die coach is geworden en geconfronteerd wordt met persoonlijke en professionele uitdagingen. De film verkent de spanningen en rivaliteiten in de moordende wereld van professioneel tennis, evenals de complexe relaties die zich ontwikkelen rond de wedstrijden. Tashi moet door deze wereld navigeren, jonglerend met ambities, verraad en passies, terwijl ze haar man, Art Donaldson, gespeeld door Mike Faist, coacht.

Voorbereiding en transformatie

Om Tashi te kunnen spelen, moest Zendaya zichzelf fysiek en emotioneel transformeren. Ze onderging intensieve training om de tennistechnieken onder de knie te krijgen en haar personage authentiek te maken. Deze rigoureuze voorbereiding wordt weerspiegeld in haar optreden, dat wordt gekenmerkt door een zeldzame intensiteit en kwetsbaarheid. Zendaya toont opnieuw haar grote toewijding aan haar rollen en haar vermogen om het publiek te boeien.

 

Luca Guadagnino aan het roer

 

De keuze voor Luca Guadagnino als regisseur geeft "Challengers" een extra dimensie. Bekend om zijn visueel rijke en emotioneel diepgaande films zoals "Call Me by Your Name" en "Suspiria", slaagt Guadagnino erin om het eenvoudige sportdrama te overstijgen. Zijn verkenning van menselijke ambitie en complexe relaties gaat veel verder dan de tennisbaan.

 

Ontvangst en impact

 

Sinds de release heeft "Challengers" lovende kritieken gekregen en snel de aandacht van het publiek getrokken. Vooral de prestatie van Zendaya werd geprezen, sommige critici noemden het "de beste uit haar carrière". De film werd ook geprezen voor de zorgvuldige regie en het vermogen om diepgaande thema's met gevoel en intelligentie te behandelen.

 

Een keerpunt in Zendaya's carrière

 

"Challengers" markeert een belangrijk keerpunt in Zendaya's carrière. Door rollen te kiezen die de norm tarten en te werken met visionaire regisseurs, blijft ze de grenzen verleggen van wat het betekent om actrice te zijn in het Hollywood van vandaag. Haar betrokkenheid bij projecten van hoge kwaliteit en haar toewijding aan haar kunst inspireren niet alleen haar leeftijdsgenoten, maar ook toekomstige generaties.


Zendaya's zwoele comeback met "Challengers" is een bewijs van haar uitzonderlijke talent en haar vermogen om ambitieuze projecten te kiezen. Deze film, met zijn krachtige optredens en boeiende verhaal, belooft een blijvende stempel te drukken op het filmlandschap. Nu 'Challengers' zowel het publiek als de critici blijft overtuigen, is het duidelijk dat Zendaya klaar is om een spannend nieuw hoofdstuk in haar carrière te schrijven en we kunnen niet wachten om te zien wat ze nog meer voor ons in petto heeft. 

Verwante artikels

De Grand Prix van Las Vegas 2023: wat je moet weten

De Grand Prix van Las Vegas 2023: wat je moet weten

Lees alles over de hoogtepunten van de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas van dit weekend. Mis onze volledige samenvatting niet van de beslissende momenten die deze spectaculaire race in het hart van Las Vegas tot leven brachten.

Lees meer

België-Azerbeidzjan: 5-0, Rode Duivels winnen deze laatste Euro-kwalificatiewedstrijd

België-Azerbeidzjan: 5-0, Rode Duivels winnen deze laatste Euro-kwalificatiewedstrijd

Ontdek de sleutelmomenten en gedetailleerde analyse van de spannende voetbalwedstrijd tussen België en Azerbeidzjan van dit weekend.

Lees meer

Reclame

Films deze avond
20:30 Red Sparrow Thriller - 2:35 - Verenigde Staten - 2018 Tv-programma VTM2
20:35 Footloose Drama - 2:15 - Verenigde Staten - 2011 Tv-programma VTM
20:35 Spider-Man: Far From Home Avontuur - 2:20 - Verenigde Staten - 2019 Tv-programma VTM3
22:55 I Spy Actiekomedie - 1:50 - Verenigde Staten - 2002 Tv-programma VTM3
23:05 Deep Impact Film - 2:15 - Verenigde Staten - 1998 Tv-programma VTM2
Series deze avond
20:20 NCIS Serie/Feuilleton - 0:50 - Verenigde Staten Tv-programma VIJF
20:40 Mystery Road Misdaad - 0:55 - Australië Tv-programma CANVAS
22:05 NCIS Serie/Feuilleton - 0:55 - Verenigde Staten Tv-programma VIJF
Talkshows & ontspanning
20:05 Police Interceptors Ontspanning - 1:00 - Engeland Tv-programma VTM4
20:10 Vranckx Reportage - 0:30 - België Tv-programma CANVAS
21:05 Police Interceptors Ontspanning - 0:55 - Engeland Tv-programma VTM4
21:10 De Verhulstjes Ontspanning - 1:05 - België Tv-programma VIER
22:15 Chasing Beauty Documentaire - 1:00 - België Tv-programma VIER
22:50 Special Forces Ontspanning - 1:30 - België Tv-programma VTM
Sport
23:45 Sporza: UEFA EURO 2024 magazine Sport - 0:30 - België Tv-programma EEN

Reclame