Aanmelden Ik heb een account Mijn account creëren
Menu Momenteel op TV
Mis nooit nog wat!
Schrijf u in en stel uw persoonlijke TV Gids samen

Leonardo DiCaprio, een controversieel liefdesleven

Leonardo DiCaprio, een controversieel liefdesleven
© arp / Depositphotos.com

 

Leonardo DiCaprio is een iconische Hollywoodfiguur, die niet alleen bekend staat om zijn uitzonderlijke talent en vermogen om zich in allerlei rollen te storten, maar ook om zijn vaak spraakmakende liefdesleven. DiCaprio, die vaak te zien is in het gezelschap van modellen en sterren, heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als verleider en oogst zowel bewondering als kritiek.

Leonardo Wilhelm DiCaprio, geboren op 11 november 1974, begon zijn acteercarrière in de jaren 90 en werd al snel een begrip in Hollywood dankzij rollen in films als "Titanic", "The Aviator", "Inception" en "The Revenant", waarvoor hij de Oscar voor Beste Acteur won. Naast zijn professionele prestaties staat DiCaprio's liefdesleven vaak in de schijnwerpers, gekenmerkt door relaties met veel van 's werelds beroemdste modellen en actrices.

DiCaprio's duidelijke voorkeur voor jonge modellen is vaak onderwerp van discussie geweest in de media. Hij heeft relaties gehad met onder andere Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Blake Lively en onlangs nog met Camila Morrone. Zijn relatie met Morrone, die eindigde in 2022, trok vooral de aandacht vanwege het grote leeftijdsverschil tussen de twee.

DiCaprio's relatie met Camila Morrone, die begon in 2017, was een van de langste en meest serieuze affaires van de acteur. Hoewel ze op 20-jarige leeftijd met DiCaprio begon, eindigde hun relatie in 2022, kort nadat Morrone 25 werd. Deze breuk versterkte de publieke en kritische observatie van DiCaprio's neiging om met vrouwen uit te gaan die veel jonger zijn dan hijzelf.

Kritiek op DiCaprio heeft vaak betrekking op het leeftijdsverschil met zijn veroveringen en zijn neiging om het met hen uit te maken rond hun 25e verjaardag. Deze trend heeft een discussie losgemaakt over de maatschappelijke normen voor relaties en ouder worden, vooral in Hollywood. Sommigen zien het als een weerspiegeling van een cultuur die te veel waarde hecht aan jeugd, vooral bij vrouwen, terwijl anderen DiCaprio's recht verdedigen om zijn liefdesleven naar eigen inzicht te leiden, zonder veroordeeld te worden.

Leonardo DiCaprio blijft een complex en fascinerend figuur in Hollywood. Zijn liefdesleven, hoewel het onderwerp van controverse en kritiek, is slechts een deel van het beeld van een veelzijdige man die de filmwereld en daarbuiten blijft beïnvloeden door zijn kunst en milieuactivisme. De manier waarop hij met zijn privéleven omgaat is misschien atypisch, maar het roept belangrijke vragen op over maatschappelijke verwachtingen en normen rond relaties en leeftijd. 

Verwante artikels

TV-koppels in het echte leven: wanneer de liefde bloeit buiten het scherm

TV-koppels in het echte leven: wanneer de liefde bloeit buiten het scherm

Laten we 3 koppels ontdekken die verder gaan dan de grenzen van TV en die het niet konden laten om ons een liefdesverhaal te geven dat een sprookje waardig is.

Lees meer

De evolutie van Daniel Radcliffe na Harry Potter: een acteur op zoek naar veelzijdigheid

De evolutie van Daniel Radcliffe na Harry Potter: een acteur op zoek naar veelzijdigheid

Sinds de laatste Harry Potter-film heeft Daniel Radcliffe een indrukwekkende veelzijdigheid in zijn acteercarrière laten zien.

Lees meer

Reclame

Films deze avond
20:25 Avengers: Endgame Drama - 3:05 - Verenigde Staten - 2019 Tv-programma VTM2
20:35 Le fidèle Midaaddrama - 2:25 - België - 2017 Tv-programma VTM3
23:00 Death Proof Thriller - 2:00 - Verenigde Staten - 2007 Tv-programma VTM3
23:30 Wild Things Thriller - 2:05 - Verenigde Staten - 1998 Tv-programma VTM2
Series deze avond
21:15 NCIS Misdaad - 0:55 - Verenigde Staten Tv-programma VIJF
22:10 NCIS Misdaad - 0:55 - Verenigde Staten Tv-programma VIJF
22:35 Furia Thriller - 0:55 - Noorwegen Tv-programma CANVAS
Talkshows & ontspanning
20:10 Vranckx Reportage - 0:30 - België Tv-programma CANVAS
20:20 Junior Bake Off Vlaanderen Ontspanning - 0:55 - België Tv-programma VIER
20:20 Ultimate Police Interceptors Ontspanning - 0:55 - Engeland Tv-programma VTM4
20:30 Families XXL Ontspanning - 1:15 - België Tv-programma VTM
20:50 Homo universalis Spel - 0:55 - België Tv-programma EEN
21:15 Ultimate Police Interceptors Ontspanning - 0:50 - Engeland Tv-programma VTM4
21:45 Liefde voor Muziek Muziek - 1:30 - België Tv-programma VTM
21:45 Het Grote Songfestivalfeest 2023 Muziek - 0:45 Tv-programma EEN
Sport
23:05 Sports Late Night Voetbal - 0:55 - België Tv-programma VIER

Reclame