Aanmelden Ik heb een account Mijn account creëren
Menu Momenteel op TV
Mis nooit nog wat!
Schrijf u in en stel uw persoonlijke TV Gids samen

Deze Bridgerton actrice heeft een ongebruikelijke clausule in haar contract opgenomen

Deze Bridgerton actrice heeft een ongebruikelijke clausule in haar contract opgenomen
© Jean_Nelson / Depositphotos.com

 

Nicola Coughlan, beroemd om haar rol als Penelope Featherington in de Netflix-serie "The Bridgerton Chronicle", heeft een speciale clausule opgenomen in haar contract voor het derde seizoen van de serie, die haar personage in het hart van de liefde en seksuele intriges plaatst.

 

Een clausule beïnvloed door de familiecontext

 

Het derde seizoen belooft licht te werpen op de relatie tussen Penelope Featherington en Colin Bridgerton, gespeeld door Luke Newton, met een portie stomende romantische scènes. Maar omdat Coughlan zich bewust is van de implicaties van deze scènes voor haar imago, vooral in relatie tot haar familie, heeft ze gevraagd om een enkelvoudige clausule op te nemen. Deze clausule bepaalt dat een bewerkte versie van het seizoen, waarin de expliciete scènes zijn verwijderd, beschikbaar wordt gesteld aan haar familie. Deze beslissing weerspiegelt zijn wortels in een Ierse katholieke familie voor wie de weergave van seksualiteit op het scherm ongemakkelijk kan zijn.

 

Reactie van familie en persoonlijke impact

 

In een interview op SiriusXM Hits 1 onthulde Coughlan dat haar moeder, aanvankelijk verrast door de risqué inhoud van de show in de eerste paar minuten, de humor en charme van de show begon te waarderen. De actrice grapte dat haar moeder nu gefascineerd is door de komische aspecten van de show, inclusief de beroemde scènes met de billen van de mannelijke personages.

 

Een balans tussen professionalisme en privéleven

 

Het opnemen van deze clausule laat niet alleen Coughlans professionaliteit zien, maar ook haar zorg om een balans te bewaren tussen haar professionele leven, waarin ze zich volledig inzet voor haar rol, en haar privéleven, dat wordt beïnvloed door haar familiewaarden. De actrice gaf toe dat ze echt genoot van het filmen van deze scènes en noemde zelfs een grappige anekdote waarin zij en Newton per ongeluk een meubelstuk braken tijdens het filmen.


De stap van Nicola Coughlan toont een nieuw facet van contractonderhandelingen in film en televisie, waar persoonlijke aspecten en individuele voorkeuren een cruciale rol kunnen spelen in hoe een acteur of actrice zich committeert aan een project. Deze clausule, hoewel ongebruikelijk, onderstreept het belang van het respecteren van persoonlijke waarden in een omgeving die vaak als ongebreideld wordt ervaren. Uiteindelijk versterkt het het idee dat de industrie zich kan en moet aanpassen om de diversiteit aan achtergronden en waarden van degenen die er deel van uitmaken te respecteren. 

Verwante artikels

Miss Nicaragua zegeviert bij Miss Universe 2023

Miss Nicaragua zegeviert bij Miss Universe 2023

De 2023 editie van de Miss Universe verkiezing, die op 18 november plaatsvond in El Salvador, zal de geschiedenis ingaan als het resultaat van een revolutionaire gebeurtenis.

Lees meer

De Golden Globes 2024: een nacht vol prijzen

De Golden Globes 2024: een nacht vol prijzen

Dompel jezelf onder in de wereld van de Golden Globes. Ontdek de grote winnaars van de avond en ontdek de diversiteit en uitmuntendheid van de hedendaagse film en televisie. Dit artikel biedt een diepgaande blik op een van de meest prestigieuze avonden va

Lees meer

Reclame

Films deze avond
20:30 Kingdom of Heaven Oorlog - 2:30 - Duitsland - 2005 Tv-programma VTM3
20:30 A View to a Kill Spionage - 2:25 - Engeland - 1985 Tv-programma VTM4
23:00 Dumb and Dumber To Komedie - 1:55 - Verenigde Staten - 2014 Tv-programma VTM3
Series deze avond
20:40 The Responder Misdaad - 0:55 - Engeland Tv-programma CANVAS
21:35 The Responder Misdaad - 0:50 - Engeland Tv-programma CANVAS
Talkshows & ontspanning
22:55 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders Ontspanning - 0:55 - Engeland Tv-programma VTM4

Reclame