Aanmelden Ik heb een account Mijn account creëren
Menu Momenteel op TV
Mis nooit nog wat!
Schrijf u in en stel uw persoonlijke TV Gids samen

Top 10 meest verwachte series in 2024

Top 10 meest verwachte series in 2024

Het jaar 2024 belooft vol spannende tv-series te zitten. Van sciencefiction en fantasy tot videogame-adaptaties en historische drama's, hier zijn de tien series waar reikhalzend naar wordt uitgekeken:

1. "Alien" - Gebaseerd op de iconische filmfranchise belooft deze serie kijkers onder te dompelen in een gruwelijk sci-fi universum, waar xenomorphs een angstaanjagende bedreiging blijven.

2. "Fallout" - Gebaseerd op het veelgeprezen videospel, zal deze serie kijkers onderdompelen in een aangrijpende post-apocalyptische wereld, waarin overlevenden door een nucleair landschap navigeren. Gepland voor release in april 2024.

3. "The Penguin" - Een spin-off van het Batman-universum, deze serie richt zich op het complexe karakter van de Penguin en verkent de diepten van de onderwereld van Gotham.

4. "Harry Potter" - Hoewel er nog maar weinig details beschikbaar zijn, heeft de aankondiging van een serie in het Harry Potter-universum de opwinding onder fans aangewakkerd, die staan te popelen om de magie van deze wereld te herontdekken.

5. "Avatar: De Legende van Aang'' - Deze live-action adaptatie van de veelgeprezen animatieserie belooft de avonturen van Aang en zijn vrienden weer op het scherm te brengen, terwijl ze vechten om het evenwicht in hun wereld te herstellen. Gepland voor release in februari 2024.

6. "The Walking Dead: The One Who Live" - Een nieuw hoofdstuk in het universum van "The Walking Dead", deze serie heeft als doel om nieuwe perspectieven en verhalen te verkennen in de wereld van zombies. Gepland voor release in februari 2024.

7. "Snow" - Een spin-off van Game of Thrones waarin het verhaal van Jon Snow centraal staat.

8. "Daredevil: Born Again" - De terugkeer van Marvel's blinde burgerwacht, deze serie belooft het verhaal van Matt Murdock op te pakken met nieuwe uitdagingen en tegenstanders.

9. "Masters of the Air" - Deze serie, geproduceerd door de makers van Band of Brothers, wordt verwacht vanwege de dramatische weergave van de geschiedenis van Amerikaanse bommenwerpers in Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gepland voor release in januari 2024.

10 "The Son" - Een miniserie over een 15-jarige worstelaar die kapot gaat door de zelfmoord van zijn vader. Wanneer hij jaren later uit de gevangenis komt, ontdekt hij de waarheid over de dood van zijn vader en zint hij op wraak op degenen die hem verraden hebben.

Deze series, die een breed scala aan genres omvatten, beloven kijkers te boeien en hun stempel te drukken op 2024. Ze bieden een combinatie van nieuwe werelden om te ontdekken en langverwachte terugkeer naar al geliefde werelden. 

Verwante artikels

VOD-releases die u niet mag missen in december

VOD-releases die u niet mag missen in december

Ontdek onze selectie van de beste VOD releases van de maand! Van spannende actie tot intens drama, ontdek de must-see films en series die beschikbaar zijn op verschillende VOD platforms.

Lees meer

 VOD-releases die je niet wilt missen in februari

VOD-releases die je niet wilt missen in februari

Ontdek de must-have VOD-releases voor februari. Op het programma: komedie, romantiek, historisch drama en epische actie op Netflix en Apple TV+. Mis deze boeiende verhalen niet die deze maand zeker hun stempel zullen drukken!

Lees meer

Reclame

Films deze avond
20:35 Jack Ryan: Shadow Recruit Thriller - 2:00 - Rusland - 2014 Tv-programma VTM3
20:35 Apollo 13 Drama - 2:25 - Verenigde Staten - 1995 Tv-programma VTM4
22:35 Force of Nature Midaaddrama - 1:45 - Verenigde Staten - 2020 Tv-programma VTM3
Series deze avond
20:05 Familie Dramatische komedie - 0:35 - België Tv-programma VTM
20:20 Thuis Dramatische komedie - 0:40 - België Tv-programma EEN
21:15 Nonkels 2 Dramatische komedie - 0:40 - België Tv-programma VIER
Talkshows & ontspanning
20:00 De Tafel van Gert Debat - 1:15 - België Tv-programma VIER
20:40 Eenmaal Andermaal Ontspanning - 1:15 - België Tv-programma VTM
21:00 Eurovisiesongfestival 2024 Muziek - 2:15 Tv-programma EEN
21:00 La case du siècle - Stasi, un État contre son peuple Documentaire - 0:55 - Frankrijk - 2021 Tv-programma CANVAS
21:55 Four Hours at the Capitol Documentaire - 1:30 - Verenigde Staten - 2021 Tv-programma CANVAS
23:00 Murder: First on Scene Documentaire - 0:55 - Engeland Tv-programma VTM4
23:40 Nightmare Tenants, Slum Landlords Ontspanning - 0:55 - Engeland Tv-programma VTM2
Sport
20:00 Premier League Darts Sport - 3:40 Tv-programma VTM2

Reclame