Ware Delicatessen

Kreeft

Magazine - duiding (België)

Kijk deze dinsdag 2 april op NJAM ! om 11:55 naar "Ware Delicatessen" geproduceerd in België .

Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten. Eerst maakt hij een heldere geclarifieerde bouillon van Noordzeekreeft. Daarna worden Gyoza-vellen gevuld met stukjes kreeftenvlees en worden de buideltjes kort gebakken en gestoomd. Vervolgens krijgt de kreeftenstaart lauw badje van blanke botersaus met groene peper. De staart wordt gedrapeerd op een bedje van spinazie en vergezeld van enkele gebakken dooierzwammen. Het geheel is een gerecht to die for. Als laatste gerecht mag een kreeftenstaart op de grill. Op het menu: Bouilllon van noordzeekreeft / Kreeft met Gyoza / Kreeftenstaart met spinazie / Gegrilde kreeftenstaart

Ik kijk Ik zap

U vindt al uw tv-zenders terug op Mijn TV-Gids

Tv gids EENTv gids CANVASTv gids VTMTv gids Q2Tv gids VIERTv gids VIJFTv gids VITAYATv gids CAZ