Tot op het bot: Het Varken

Kop

Magazine - duiding (België)

Kijk deze dinsdag 12 februari op NJAM ! om 18:40 naar "Tot op het bot: Het Varken" geproduceerd in België .

Voor Johan Segers is er niets aan een varken dat je niet kan opeten en van die boodschap wil hij ook de kijker overtuigen. Op zijn menu van vandaag staat er een stoofpotje van varkenskop, afgewerkt met varkenshersenen. Eén van de persoonlijke favorieten van onze chef, die hij met veel liefde serveert, ook in zijn restaurant 't Fornuis. Voor het vlees gaat Johan langs bij Benny, die een paar lekkere oren, neuzen, wangen, tongen en hersenen heeft geprepareerd. Het resultaat is een verrassende stoverij op wijze van de chef!

Ik kijk Ik zap

U vindt al uw tv-zenders terug op Mijn TV-Gids

Tv gids EENTv gids CANVASTv gids VTMTv gids Q2Tv gids VIERTv gids VIJFTv gids VITAYATv gids CAZ