Aanmelden Ik heb een account Mijn account creëren
Menu Momenteel op TV
Mis nooit nog wat!
Schrijf u in en stel uw persoonlijke TV Gids samen

Deze acteurs die sexy werden dankzij een rol

Deze acteurs die sexy werden dankzij een rol
© imagepressagency / Depositphotos.com

 

In de wereld van film en televisie hebben bepaalde rollen het vermogen om de carrière van een acteur te veranderen en hem of haar van de ene op de andere dag naar de status van sekssymbool te katapulteren. Noah Centineo, Jacob Elordi, Michele Morrone, Jamie Dornan en Theo James hebben allemaal hun populariteit zien stijgen nadat ze charismatische en verleidelijke personages speelden. Hier is een glimp van hun opkomst door deze uitmuntende rollen :

 

Noah Centineo: De opkomst via " To All the Boys I've Loved Before’’

 

Noah Centineo is een treffend voorbeeld van deze transformatie. Voordat hij de rol van Peter Kavinsky kreeg in de Netflix-saga "To All the Boys I've Loved before", was Centineo relatief onbekend. Zijn natuurlijke charisma en verwoestende lach maakten hem echter al snel tot een fanfavoriet. Zijn vertolking van de charmante en innemende Peter maakte van hem niet alleen een gefascineerd object, maar opende ook de deur naar andere hoofdrollen in tienerromans en verstevigde zijn status als Hollywoods nieuwste lieveling.

 

Jacob Elordi: Van anonimiteit naar sterrendom met "The Kissing Booth".

 

Jacob Elordi volgde een vergelijkbaar pad dankzij zijn rol als Noah Flynn in "The Kissing Booth". De film, hoewel bekritiseerd vanwege het script, was een enorme hit bij het jonge publiek en katapulteerde Elordi naar het sterrendom. Zijn aanwezigheid op het scherm, gecombineerd met zijn onmiskenbare charisma, maakte niet alleen een blijvende indruk, maar leidde ook tot serieuzere rollen, zoals in de veelgeprezen serie "Euphoria", waarin hij een complexere en gekwelde kant van zijn talent verkende.

 

Michele Morrone: van duisternis naar licht met "365 Dni’’

 

Michele Morrone is een ander treffend voorbeeld van deze transformatie. Voor "365 Dni" was hij vrijwel onbekend buiten Italië. Maar zijn rol als Massimo Torricelli, een verleidelijke en gekwelde maffioso, wist al snel een internationaal publiek te boeien. De film, hoewel controversieel vanwege de thema's, katapulteerde Morrone naar internationale bekendheid, wat hem een toegewijde fanbase opleverde en rollen in verschillende internationale producties.

 

Jamie Dornan: de raadselachtige miljardair

 

Jamie Dornan zag zijn carrière een nieuwe dimensie krijgen na het spelen van Christian Grey in de "Fifty Shades" trilogie. De rol van deze miljardair met mysterieuze neigingen verbreedde niet alleen zijn fanbase, maar vestigde Dornan ook als een acteur die internationale projecten aankan.

 

Theo James: de dystopische held

 

Theo James werd een bekend gezicht door zijn rol als Tobias 'Four' Eaton in de 'Divergent'-filmserie. Zijn vertolking van een sterke, beschermende leider veroverde niet alleen de harten van het publiek, maar verstevigde ook zijn status als hoofdrolspeler in actie- en sciencefictionfilms.

De impact van een rol op de carrière van een acteur kan aanzienlijk zijn, vooral als de rol een gevoelige snaar raakt bij het publiek. Voor Centineo, Elordi, Morrone, Dornan en James waren deze rollen een keerpunt, waardoor ze niet alleen meer bekendheid kregen, maar ook hun carrière konden diversifiëren. Deze transformaties zijn een perfecte illustratie van hoe een goed gespeeld personage emblematisch kan worden en van een acteur een echt sexy icoon kan maken.

Verwante artikels

Top 3 films geregisseerd door Steven Spielberg

Top 3 films geregisseerd door Steven Spielberg

Als je aan Hollywoodcinema denkt, is het onmogelijk om niet aan Steven Spielberg te denken. De man die een film nalatenschap heeft gecreëerd die generaties lang zal blijven bestaan.

Lees meer

Christopher Nolan: meester van het filmische plot

Christopher Nolan: meester van het filmische plot

In dit artikel laten we je onze top 3 zien van films geregisseerd door Christopher Nolan die volgens ons hun stempel hebben gedrukt op de filmwereld.

Lees meer

Reclame

Films deze avond
20:30 De Zevende Hemel Romantische komedie - 1:50 - België - 1993 Tv-programma VTM4
Series deze avond
20:00 The Big Bang Theory Biljart - 0:30 - Verenigde Staten Tv-programma VTM3
20:25 NCIS: New Orleans Misdaad - 0:55 - Verenigde Staten Tv-programma VIJF
21:50 L'amica geniale Drama - 0:55 - Italië Tv-programma CANVAS
22:15 Family Law Dramatische komedie - 1:00 - Canada Tv-programma VIJF
22:40 Snowpiercer Actie - 0:55 - Engeland Tv-programma VTM3
Talkshows & ontspanning
20:00 Château Planckaert Ontspanning - 0:45 - België Tv-programma EEN
20:00 Chernobyl: Secrets, Lies, and the Untold Stories Documentaire - 0:50 - Verenigde Staten - 2022 Tv-programma CANVAS
21:15 Eenmaal Andermaal Ontspanning - 1:10 - België Tv-programma VTM
21:15 Café De Mol Debat - 0:45 - België Tv-programma VIER
22:10 De Vuilste Jobs VIPS Ontspanning - 1:05 - België Tv-programma VTM2
22:20 TruTV's Top Funniest Ontspanning - 0:50 - Verenigde Staten Tv-programma VTM4
22:25 Helden van Hier: De MUG Ontspanning - 1:05 - België Tv-programma VTM
23:15 Helicopter ER Ontspanning - 0:55 - Engeland Tv-programma VTM2
Sport
22:00 Sports Late Night Voetbal - 1:00 - België Tv-programma VIER

Reclame